Oana Radu, reacție exclusivă la Antena Stars după ce a fost acuzată că a dat țeapă la o nuntă: „Depun plângere pentru defăimare și amenințare!”

 

Cântăreața a explicat tot ce s-a întâmplat și în plus a amenințat că va cere daune în justiție după ce tot ce s-a întâmplat a devenit public.

 

Oana Radu a fost acuzată recent că a luat arvună și a anulat prestația la o nuntă ce se va desfășura la data de 28 mai. Cântăreața a explicat motivele: nu mai vrea să urce pe aceiași scenă cu Puiu Bucătaru, care i-ar fi dat la rândul lui țeapă în două rânduri. La Xtra Night Show, vedeta a mai spus că acesta a jignit-o și chiar a amenințat-o, drept urmare își va căuta dreptatea în justiție.   

 

”Nu a fost vorba nicio secundă despre bani. Nu mi-am mărit tariful. Puiu Bucătaru a fost colegul meu când și-a dorit dânsul, el mi-a dat țeapă cu două evenimente, a zis că vine și n-a mai venit. Când Puiu m-a sunat să cânt la nunta fiicei lui, eu i-am explicat că nu mai vreau să cânt cu el pentru că făcut față de mine niște lucruri care nu se făceau”, a spus Oana Radu la Antena Stars.

 

Artista spune că va da arvuna înapoi mirilor, dar nu va participa la nuntă alături de Puiu Bucătaru. Reacțiile acestuia au determinat-o pe Oana Roman să și își dorește să ajungă în instanță, deoarece susține că nu e deloc în regulă ceea ce se întâmplă, căci e denigrată și amenințată de către bărbat și formația sa.

 

”Îți dau avansul oamenilor înapoi, iar eu vin să cânt cu altcineva, dar nu cu tine. Oamenii m-au sunat și m-au luat tare direct, cu intimidare. Mi-au zis că pe banii lor vorbesc cum vreau cu mine, că sunt o frustrată și pe unde mă prind la evenimente mă fac de râs. Cumva am fost amenințată, dar o să depun plângere și pentru amenințări și pentru defăimarea care are loc la televizor”, a mai zis ea.

 

Scandalul a pornit după ce George, viitorul mire a povestit varianta lui la Antena Stars: „Am vorbit cu domnul Puiu Bucătăru, contactat prin intermediul unui prieten foarte bun, am vorbit cu dânsul pe video, mi-a zis dacă vreau să mă ajute și cu alți lăutari. Nevasta mi-a sugerat dacă putem să o luăm și pe Oana Radu, am vorbit cu domnul Puiu Bucătăru la telefon. Am vorbit de comun acord să vină să cânte pe sume de 1000 de euro, am trimis arvuna dânsei, nu am făcut niciun contract, arvuna a fost de 500 de euro. Noi vorbisem să fie 1000 de euro pentru program, 45 de minute. Ea cică și-a făcut nu știu ce formație, că nu mai poate să cânte cu domnul Puiu Bucătaru, că nu știu cine nu o mai lasă. Mi-a zis că dacă vreau să vină trebuie să mai plătesc în plus suma de încă 3000 de euro, față de cea inițială”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest