Oana Roman, detalii despre cearta cu Catinca! Ce spune despre zvonurile potrivit cărora mama ei ar avea Alzheimer

 

Oana Roman, fiica fostului premier Petre Roman, a vorbit pentru Antena Stars despre neînțelegerile dintre ea și sora ei, Catinca Roman, în urma unui incident în care Catinca ar fi mințit că o vizitează pe mama lor, Mioara Roman. Oana a declarat că nu mai caută explicații de la sora ei cu privire la cele întâmplate și că preferă să își vadă de viața ei. În plus, vedeta a dezmințit zvonurile potrivit cărora mama lor ar suferi de Alzheimer, precizând că poate dovedi cu acte că acestea nu sunt adevărate.

În ceea ce privește relația cu sora ei, Oana Roman a declarat că își dorește ca mama lor să nu audă lucruri care ar putea să o afecteze și că a înțeles că cel mai bine este să meargă înainte și să lase trecutul în urmă. Deși nu a cerut explicații de la Catinca, Oana a precizat că mama lor trebuie să fie bine și să nu vadă și să audă lucruri care ar putea să o tulbure.

„Eu nu cer explicații nimănui. Vreau doar ca mama să fie ok și să nu vadă și să audă lucruri. (...) Eu am înțeles că singurul lucru pe care putem să îl facem este să mergem în viață despovărați de niște lucruri pe care nu mai putem să le schimbăm”, a spus Oana Roman.

În ceea ce privește zvonurile potrivit cărora mama lor ar fi fost diagnosticată cu Alzheimer, Oana a declarat că acestea sunt false și că poate dovedi cu acte că nu este vorba despre așa ceva. „Diagnosticul, de fapt zvonul că mama are Alzheimer, care s-a vehiculat nu este real, asta pot dovedi cu acte. (...) Eu îmi văd de viața mea. Nu mă mai împiedic demult de lucruri care nu au legătură cu mine până la urmă. (...) Nici nu mai caut explicații, adică pur și simplu am învățat că trebuie să mă bucur de ce am, eu cu mine”, a mărturisit Oana Roman, pentru Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest