Oana Roman, dezvăluiri la Xtra Night Show despre Marius Elisei: „Nu m-am așteptat pentru că n-are studii în domeniu”

 

Soțul vedetei a început să fie extrem de activ în business-ul familiei. În ce domenii ale afacerii se implică Marius Elisei.

 

Oana Roman și Marius Elisei au o afacere împreună. Mai précis, cei doi soți dețin un site de haine, iar în ultima perioadă partenerul de viață al vedetei s-a dovedit foarte activ și implicat în business.

 

Dacă în urmă cu un an cei doi erau despărțiți, în ultima perioadă relația s-a sudat. Cei doi s-au împăcat la scurt timp după divorț, iar Marius Elisei e cât se poate de implicat în viața alături de vedetă și de fiica lor. Vedeta și soțul ei nu impart doar viața de familie, ci fac o echipă excelentă și pe plan professional, după cum a povestit Oana Roman la Xtra Night Show.

 

Oana Roman a devoalat faptul că iubitul ei a devenit foarte implicat în afacerea cu hainele, iar el se ocupă de multe strategii de promovare, marketing, dar și de ceea ce ține de campaniile pe care vedeta le prezintă pe Instagram.

 

”E foarte bine ce se întâmplă, muncim împreună, construim împreună business-ul ăsta pe care îl avem. El vine cu idei mai nou și de promovări, și de campanie și de marketing, eu nu m-am așteptat, deoarece el nu are studii în domeniul ăsta”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

 

În tot acest timp Oana Roman se ocupă de partea de vânzări, ea fiind cea care trimite comenzile și care se implică în promovarea hainelor pe Instagram. ”El stă foarte mult și se documentează, află și caută, își dorește foarte mult. El vine mereu cu idei de campanii, de tot felul de lucruri pe care să le facem și uite așa împreună construim lucruri”, a spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest