Oana Roman, noi dezvăluiri despre despărțirea de Marius Elisei: ”Au fost niște jigniri urâte”

 

Oana Roman a decis să pună capăt relației cu Marius Elisei, tatăl fiicei sale, după mai multe neînțelegeri și tensiuni în cuplu. Vedeta a mărturisit că își dorea de mult să încheie această relație și că a fost nevoie de venirea puilor de cățel pentru a se confrunta cu această problemă. Totuși, situația a escaladat atât de mult încât cei doi și-au aruncat cuvinte dure în spațiul public.

 

„Îmi doream să se întâmple de mult, venirea puilor a adăugat un stres. Eu nu mi-am dorit ca Luna să facă pui, normal era responsabilitatea lui, nu și-a dus-o până la capăt. Situația trebuia să se întâmple de mult. Ideea este că nu vreau să intru prea mult în detalii. Am făcut și o declarație pe Instagram unde am zis că e gata, dacă se consideră că am exagerat, îmi cer scuze, hai să punem punct, să nu ne mai acuzăm. El a ieșit în public și a zis niște cuvinte urâte. Eu am încercat să mă abțin, mulți prieteni m-au întrebat cum m-am abținut. Au fost niște jigniri urâte”, a spus Oana Roman la XNS

 

Vedeta l-a acuzat pe fostul soț de iresponsabilitate față de fiica lor, deși își dorește ca Izabela să aibă o relație bună și echilibrată cu ambii părinți. Ea a recunoscut că a greșit atunci când a spus atâtea lucruri despre Marius Elisei și că și jignirile lui au fost peste măsură. Cu toate acestea, vedeta este dispusă să ierte și să lase în urmă această situație, pentru binele fiicei lor.

 

„A fi mamă este un dar de la Dumnezeu. Eu cred că el a spus lucrurile acelea de nervi și cred că îi pare rău, dar niciodată nu-și va cere scuze. Eu sunt cum sunt și lăsăm așa. Trebuie ca Iza să fie protejată, punct. Trebuie ca ea să aibă o relație bună cu el, să se vadă, să iasă cu el, să petreacă timp. Ea a crescut lângă noi, amândoi și în continuare trebuie să se întâmple la fel. Eu sunt dispusă să las de la mine foarte mult, ca acest copil să fie echilibrat”, a declarat Oana Roman.

 

Cu toate că despărțirea a fost dureroasă pentru amândoi, Oana Roman speră că această situație va ajuta la creșterea și dezvoltarea echilibrată a fiicei lor, Izabela.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest