Oana Roman, probleme în dragoste dezvăluite la XNS: ”Relația mea cu Marius nu merge în direcția care trebuie”

 

Chiar înainte să serbeze 8 ani de relație, Oana Roman a făcut anunțul care i-a prin surprindere showbiz-ul românesc.

 

Astăzi, Oana Roman și Marius Elisei împlinesc 8 ani de când și-au oficializat prima dată relația. Ce-i drept, una cu suișuri și coborâșuri, având în vedere că au trecut și printr-un divorț. Dar iată că acum nu merge totul extraordinar în cuplu. Cel puțin asta a susținut Oana Roman în exclusivitate la Xtra Night Show.  Vedeta a dat de înțeles că există probleme destul de mari, inclusiv de comunicare, în relația amoroasă pe care o are cu tatăl fiicei sale, Isabela.

”Eu am încercat foarte mulți ani să îi explic și să mă mulez și să accept niște lucruri, nu se poate. Este clar că eu asta sunt și asta este viața mea, munca mea e asta, menirea mea este să fac asta, noi am vorbit de-a lungul anilor de zeci și sute de ori. Am ajuns în punctul în care am senzația că vorbesc doar eu și mă aud singură”, a declarat Oana Roman.

 

Fiica lui Petre Roman a subliniat că scopul ei principal este să îi ofere o educație cât se poate de bună fiicei sale, Isabela. ”Numai că eu nu consider că lucrurile merg în direcția care trebuie, din păcate. Cel puțin în ultima vreme. Probabil că este și o problemă a, nu știu, caracterului pe care îl am eu. Eu am evitat și evit în general să mă plâng sau să dezbat lucruri... Se spune că rufele se spală în familie”, a spus Oana Roman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest