Oana Roman s-a alăturat efortului de ajutorare a refugiaților. Dezvăluiri la Xtra Night Show: „Pe mine acea imagine m-a cutremurat”

 

Vedeta nu a mai stat în expectativă și s-a hotărât să acționeze pentru a da o mână de ajutor ucrainenilor care trec prin momente dificile.

 

Cozile interminabile de la graniția dintre România și Ucraina au impresionat-o profund pe Oana Roman, care a decis că nu poate sta cu mâinile în sân, ci trebuie să acționeze cât mai repede. Astfel, vedeta le-a cerut prietenilor și partenerilor să se mobilizeze și împreună să ajute refugiații ucraineni, fiecae cu ce poate.

 

Oana Roman a vorbit despre acțiunile ei umanitare în platoul Xtra Night Show. Fiica lui Petre Roman a mobilizat mai mulți parteneri în afaceri și a strâns o sumă de bani pentru a cumpăra cele necesare refugiaților ucraineni. Chiar ea a făcut cumpărăturile, iar în această dimineață a trimis deja pachetele.

 

„Eu am rugat colaboratorii mei să doneze cât vor, ca să fac niște pachete. Am trimis niște pachete, pentru că aseară am văzut o poză publicată de Ștefan Mandachi, cu acea coadă de oameni care erau în partea ucraineană (...) Acea codă nu se termina în poză. Oamenii ăia stăteau în viscol, cu copii, cu cărucioare ... pe mine imaginea aia m-a cutremurat. Eu am primit niște bani, m-am dus și am cumpărat, le-am lăsat acolo, ei le împachetează și mâine dimineață pleacă”, a explicat Oana Roman, la Xtra Night Show.

 

Vedeta spune că nu se va opri aici, și deja pregătește o a doua tranșă de donații. Ea dorește să continue cumpărăturile și chiar vrea să ajute ca voluntar în taberele cu refugiați. „Au început să îmi mai scrie și alții. Probabil că mâine o să mai fac o tură. Între timp, există multă cerere în București, pentru că mulți refugiați au ajuns în București”, a spus Oana Roman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest