Oana Roman și Marius Elisei, la un pas de împăcare, după divorț? „Mă curtează. Îmi cumpără flori ca la început”/ VIDEO

 

Deși au semnat actele de divorț în urmă cu câteva luni, se pare că relația dintre Oana Roman și Marius Elisei devine din ce în ce mai bună, după despărțirea definitivă. Invitată în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, vedeta a dezvăluit că fostul soț o curtează așa cum o făcea înainte să se căsătorească. Există șanse de reîmpăcare între cei doi?

Oana Roman și Marius Elisei au avut parte de momente frumoase în vacanța de la munte în care au fost de curând. Invitată în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, vedeta a mărturisit ca fostul soț încearcă să o recucerească prin fel și fel de mijloace pe care le folosea la începutul relației.

Potrivit spuselor ei, Marius Elisei a ales să se cazeze alături de Oana Roman și fiica lor la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Brașov, iar întreg sejurul a fost pe cheltuiala bărbatului.

„A fost foarte frumos. Am prins vreme foarte frumoasă. Am stat într-un hotel în care eu chiar îmi doream să merg. Nu știu dacă Marius a știut sau a fost coincidență, dar acolo a ales el să mergem. Oricum nu mi-a spus, am aflat când am ajuns acolo. (...) Am auzit și eu că e destul de scump”, a spus Oana Roman la Xtra Night Show.

Mai mult decât atât, Oana Roman a mărturisit cea mai fericită de schimbarea lui Marius Elisei este Isa, care a sesizat faptul că părinții ei se înțeleg mult mai bine decât o făceau atunci când erau căsătoriți.

„Pentru Isa e foarte bine lucrul ăsta. Ea a fost foarte fericită că ne-a avut pe amândoi. Ne-am văzut un pic mai des în ultima perioadă, mai ales că lucrăm și pentru site din nou. Și azi am fost cu Isa să-i cumpărăm niște lucruri și a zis că e foarte fericită că ne vede mai des împreună. (...) Sunt încă în faza în care cumpănesc foarte bine lucrurile. (...) Nu știu ce să zic.... Deocamdată, vedem .... El pare într-o fază vizibil îmbunătățită. De o săptămână încoace pare că lucrurle s-au mai schimbat, dar eu vreau să cumpănesc foarte bine”, a mărturisit vedeta.

Totodată, Oana Roman a dezvăluit că Marius Elisei a devenit un romantic incurabil și că îi oferă flori exact ca în urmă cu opt ani, atunci când s-au cunoscut: Da, e galant, e romantic. Mă curtează. Îmi cumpără flori. Mi se pare că se poartă fix ca acum 8 ani când ne-am cunoscut. (...)Pe 15 iunie am fi împlinit 7 ani de la căsătoria la biserică”, a menționat Oana.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest