Oana Roman și-a transferat mama la un hotel de lux: „Eu dacă eram cu ea acasă, ce făceam?”

 

Vedeta Antena Stars a povestit la Xtra Night Show cum a ajuns să ia această decizie. Mama ei, Mioara Roman, are o stare de sănătate precară.

 

Oana Roman s-a apucat să-și renoveze casa, așa că este mult zgomot, deranj și praf. Vedeta Antena Stars a gândit că nu este un mediu propice în care să trăiască mama sa, care se confruntă cu o serie de probleme de sănătate, drept pentru care are nevoie de îngrijiri medicale. După ce a făcut un survol pe internet, Oana Roman a hotărât să o mute pe mama sa, până încheie modificările de acasă, într-un hotel de lux, unde Mioara Roman beneficiază și de prezența unui personal specializat ce-I asigură îngrijirea de care aceasta are nevoie.

 

Oana Roman a povestit că a căutat intens, o perioadă mai lungă de timp, pe Internet, un loc potrivit pentru Mioara Roman, până când a dat de acest concept nou în România. Astfel, Mioara Roman este cazată la un hotel de lux, însă are parte și de  asistență medicală.  Mioara Roman are nevoie în continuare de îngrijire din partea specialiștilor, în condițiile în care, câteodată,, mai are căderi de tensiune, așa că Oana Roman a mărturisit că i-ar fi teamă să cheme ambulanța în contextul actual al pandemiei de coronavirus.

 

Mutarea Mioarel Roman la stabilimentul de patru stele este una temporară. Oana Roman a spus că atunci când va încheia procesul de renovare al casei va căuta o persoană care să aibă grijă în permanență de părintele ei, iar atunci o va aduce din nou acasă.

 

”Deocamdată, nici n-am găsit persoana potrivită, spațiu avem, dar cu noul tratament pe care îl are, eu trebuie să fiu sigură că ea este 100% OK. Are zile, de exemplu, în care a făcut o cădere de tensiune, eu dacă eram cu ea acasă, ce făceam? Mai ales cu situația asta”, a spus Oana Roman la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest