Oana Roman, speriată de prețurile din Dubai, pleacă în Egipt: „2000 de euro trei bilete. Mi se pare enorm”

 

Fata lui Petre Roman și-a schimbat destinația de vacanță din cauza prețurilor exagerate la zborurile spre Orașul Milionarilor.

 

Oana Roman plănuise o vacanță cu familia la Dubai, chiar dacă a mai fost în orașul din Emirate „de o sută de ori”. A reanalizat opțiunile atunci când a văzut prețurile la zborurile spre Orașul Milionarilor. Prețul biletelor de zbor pentru ea, Marius Elisei și copila lor Iza au luat avânt, ajungând la 2.000 de euro, sumă considerat de vedetă drept exagerată. Drept urmare, așa cum a mărturisit, la Xtra Night Show, pentru vacanța din februarie, Oana Roman vizează Egiptul.

 

Vreau să plec în februarie în vacanță. (...) 2000 de euro trei bilete. Mi se pare enorm, pe bune. Eu am fost la Dubai de o sută de ori, dar mi se pare aberant. (....) Eu mă duc la o prietenă, am locurile mele, n-am treabă cu asta (n.r. cu prețurile crescute din Dubai). Mi s-a părut scump. Cu banii aia mă duc în Egipt la 5 stele, all inclusive, o săptămână și stau ca boșii. (...) Eu nu vreau la Dubai, că eu nu mă duc să fac fițe d-astea.”, a spus Oana Roman la Xtra Night Show.

 

În cadrul emisiunii de la Antena Stars, Oana Roman a mai vorbit și despre o excapadă făcută în finalul acestui an pe Coasta Amalfă, unde a mâncat pizza cu 7 euro într-un restaurant cunoscut, al unui pizzar celebru, recompensat cu numeroase premii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest