Oana Roman, ultimele detalii despre starea mamei sale la XNS: „Medicii au salvat-o anul acesta de două ori”

 

În cadrul emisiunii de la Antena Stars, vedeta a mărturisit că progresele pe care le înregistrează Mioara Roman cu recuperarea sunt vizibile.

 

Mioara Roman nu a avut cel mai bun an. Vârsta înaintată și problemele de sănătate prin care a trecut nu i-au dat deloc pace în ultima perioadă. De aceea ea a fost internată într-un centru de recuperare, având nevoie de ajutor specializat pentru a trece cu bine peste această perioadă. Oana Roman a fost mereu alături de mama sa, monitorizând progresele pe care aceasta le face. La Xtra Night Show, Oana Roman a vorbit despre situația celei care i-a dat viață, fiind optimistă în ceea ce privește starea acesteia de sănătate. Mai ales că a făcut progrese remarcabile, reușind între altele să se ridice din pat și să participe la ședințe de kinetoterapie care durează două ore pe zi.

 

„A vrut să meargă doar cu mine în cameră, fără infirmieră. I-am zis să o țin de braț, dar a vrut să mă țină ea. Și așa, doar ținându-mă ea, fără să fie sprijinită, a putut să meargă. Înainte nu se ridica din pat, iar acum merge singură. A ajuns să facă două ore de kineto, ceea ce este foarte mult, mai ales pentru vârsta ei. Progresul este vizibil. Nu vreau să fac reclamă nimănui, dar le mulțumesc oamenilor care m-au ajutat. Prin voința lui Dumnezeu ei mi-au ieșit din cale, oamenii de la centru, unde se va reîntoarce”, a spus Oana Roman la emisiunea XNS.

 

Oana Roman a recunoscut că fără ajutor de specialitate ar fi fost foarte dificil ca situația mamei sale să se amelioreze: „Medicii au salvat-o anul acesta de două ori. Dacă era acasă, nu știu ce făceam. Acolo s-a intervenit pe loc, fiindcă acasă nu era timp de reacție, până așteptam după ambulanță, trecea destul timp. Este scump, dar se mută la alt centru. Este o luptă grea pentru mine. Și pentru ea este greu, mai ales la vârsta la care se află și cu problemele sale.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest