Oana Roman, ultimele detalii privind starea mamei sale: „Costă în jur de 100 de euro pe zi”

 

În exclusivitate la Xtra Night Show, vedeta a povestit prin ce emoții a trecut cu mama sa, dat totodată și cât de norocoasă a fost.

 

Oana Roman a fost prezentă în platoul Xtra Night Show unde a oferit ultimele detalii cu privire la starea de sănătate a mamei sale. Recent, Mioara Roman a trecut printr-o operație, după ce și-a fracturat femurul. Dacă pentru o persoană tânără astfel de intervenții nu pun prea multe probleme, având în vedere că mama Oanei Roman are 82 de ani, au existat riscuri suplimentare. Însă totul a decurs excelent, dificultăți au apărut ulterior cu găsirea unei clinici specializate în recuperare post-operatorie. În cele din urmă, familia Mioarei Roman a găsit locația perfecta, la Snagov, un loc în care mama vedetei are amintiri plăcute.

 

„A căzut și a făcut o fractură de femur, care a necesitat o operație de protezare de șold, iar pentru o persoană de 82 de ani nu este o intervenție simplă. Norocul nostru a fost că mama a nimerit la un doctor extraodinar de bun, la Spitalul Elias. Grija era cum o să treacă peste operație și apoi cum va fi recuperarea. Sunt 3 săptămâni de când s-a operat, după operație s-a recuperat bine, nu a avut probleme deloc, au externat-o destul de repede pentru că era ok. A urmat această perioadă în care ea necesita recuperare medicală specializată și a trebuit să găsesc un loc. Sunt multe locuri în București, însă nu era niciun loc disponibil. Ele costă în jur de 100 de euro pe zi. Am găsit un loc la Snagov și au acest centru de recuperare medicală extrem de performant. Pentru ea Snagov înseamnă ceva de suflet a fost extrem de încântată. Mi-a spus că are un sentiment familiar aici.''a declarat Oana Roman la Xtra Night Show.

 

Problemele cu care s-a confruntat Oana Roman, în special legate de situația celei care i-a dat viață, au determinat-o pe vedetă să apeleze ea însăși la ajutor de specialitate: „După foarte mulți ani, reîncep sedințele de terapie pentru că în ultima vreme m-au copleșit un pic toate stările de spaimă, de anxietate și de frică. Cu tot ce am trecut cu mama și am nevoie să reîncep terapia, iar de astăzi ma duc la sedințe. Merg la doctorul la care am fost și acum 15 ani, când am mai făcut terapie și m-a ajutat foarte mult și mă gândeam să vorbim un pic despre asta și să ma întrebați tot ce vreți legat de depresie, anxietate și terapie”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest