Oana Roman, victima unui furt de identitate! „Am luat legătura cu avocații!”

 

La Xtra Night Show, vedeta a povestit cum a ajuns să-și citească propriile interviuri pe care nu le-a dat niciodată.

 

Oana Roman a fost în platoul Xtra Night Show pentru a povesti cum i-a fost furată identitatea de către o firmă care vinde pastille de slăbit. Vedeta a alertat avocații, dar nimeni nu reușește să dea de urma celor care îi publică poze și interviuri inventate, fără a avea acceptul divei.

 

Invitată în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars, după ce a povestit pe repede înainte problema cu care s-a confruntat pe aeroportul din Cipru, Oana Roman a trecut la un alt episod neplăcut. Fiica lui Petre Roman mărturisește că de ceva timp, de pe urma imaginii sale, cineva câștigă bani grei escrocând internauții cu probleme de greutate.

 

Cu alte cuvinte, o firmă care se ocupă de vânzarea unor pilule de slăbit a făcut-o, fără acordul Oanei Roman, protagonistă a reclamelor. Astfel, firma cu pricina a editat poze cu vedeta, a inventat interviuri, căutând ca pe spatele ei să își vândă produsele. Diva a aflat despre tot ce se întâmplă de la doamne și domnișoare care, vrând să slăbească, au cumpărat produsul la care aceasta face, fără să vrea, reclamă. Pentru că nu-și dorește să îi fie discreditată imaginea, dar și pentru că nu vrea ca admiratorii ei să fie înșelați sau și mai rău să le fie pusă sănătatea în pericol, vedeta a apelat la avocați, dar totul în zadar. Cei din spatele escrocheriei, spune ea, sunt de negăsit.

 

 

”Nu sunt singura în această situație, privește mai multe persoane publice. Este o firmă care vinde pastille de slăbit și care-și fac reclacă cu mine, poze și interviuri. Au pus o poză cu mine, în care eu eram cu o sticlă de ceai și au scos-o și au pus o cutie de pastile. Oamenii trebuie să înțeleagă că eu nu fac reclamă la chestia asta, este o escrocherie cap-coadă. Am luat legătura cu avocații mei, am făcut o comandă ca să văd de la ce firmă vine, am căutat firma, răspunde o femeie de la call-center, dar au un răspuns standard, este imposibil să o găsești. Este o înșelătorie aboslut îngrozitoare, voiam să dau de ei, dar nu ai cum, au firme fantomă. Nu e amuzant, este periculos, nu e ok. Sunt oameni care cred că eu fac reclama asta și cumpără, îmi scriu doamne, fete. Eu le-am zis că dacă nu apare pe paginile mele înseamnă că reclama nu este pe bune, dacă nu, nu. Oamenii care fac chestia asta trebuie să fie la pușcărie pentru că e o inveție totul”, a spus Oana Roman în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest