Oana Zăvoranu, declarații fără perdea la XNS despre operațiile estetice: „Am buzele astea dintotdeauna”

 

Artista a împlinit recent 49 de ani și încă întoarce toate privirile pe unde se duce. Oana Zăvoranu a dezvăluit cum se menține în formă la Xtra Night Show.

 

Oana Zăvoranu a împlinit de curând 49 de ani și arată remarcabil. Ea a răspuns și curiozității echipei XNS privitoare la operațiile estetice. Actrița a recunoscut că a suferit o serie de intervenții de remodelare, dar niciuna la nivelul feței. Ea a declarat că are aceleași buze dintotdeauna, chiar dacă au fost speculații că ar fi intervenit chirurgical asupra lor.

 

„Eu am buzele astea dintotdeauna. Am auzit că mi-am făcut mai multe operații decât Michael Jackson, e important că dacă pui o poză de acum 10 ani și una de pe acum, sunt cam la fel. Când mă uit la mine, că eu sunt conștientă de valoarea mea și unicitatea mea în modestia mea, îmi dau seama că nu semăn cu nimeni și cu nimic. Nici nu vreau și nici nu încerc. Ce se întâmplă în ziua de azi și ce face lumea în ziua de azi, eu nu fac. De asta cred eu că sunt Oana Zăvoranu”, a mărturisit vedeta la Xtra Night Show.

 

Pe lângă absența operațiilor estetice surprinde și aspectul fizic al vedetei, mai ales că ea susține că reușește să se mențină la 53 kg fără a urma o cură ori a face mari eforturi: „Mă mențin la 53-54 de kilograme. Beau lucruri care conțin zahăr, mănânc lucruri care conțin zahăr, nu țin niciun fel de dietă. Nu mi-am băgat botoxuri. Eu spun ce nu fac eu și fac altele”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest