Oana Zăvoranu, dezvăluiri exclusive despre relația cu medicul Furtună: „Atunci a venit acest doctor cumințel…”

 

La Xtra Night Show, bruneta a povestit cum a trecut de la prieteni la dușmani în relația cu medicul Furtună.

 

Oana Zăvoranu a oferit la Xtra Night Show noi detalii despre relația cu medicul Bogdan Furnută. Ea a spus că în urmă cu 7 ani a fost la un pas să devină nașă alături de Alex Ashraf pentru acest medic. Ea a mai dezvăluit că a deschis clinica la sugestia doctorului care acum o acuză de șantaj.

Mie nu îmi place să mă ascund. Fiind un proces penal nu pot să vorbesc, dar am să vorbesc așa pe îndelete să spun niște chestii. Este vorba despre doctorul care ne-a propus să deschidem această clinică. Această clinică a venit la două trei luni de la posesia moștenirii. Se știa că Oana Zăvoranu are bani. Atunci a apărut, într-o întâmplare, domnul doctor cumințel, de familie bună, care mi-a făcut această propunere, care mi s-a părut foarte ok. Nu știu dacă știe lumea, este că eu spre deosebire de alții, am făcut banii din bani personali, nu din împrumuturi.

Greșeala mea a fost că m-am băgat într-o situație fără să știu. Dacă băgam acei bani într-un film, sau o televiziune, era mult mai bine. Domnul doctor a venit cu o propunere atât de frumoasă și am zis să fac asta pentru că este un lucru bun și curat. Lucrurile sunt mult mai murdare decât se știe. Din păcate, oamenii se dau victime tocmai atunci când nu sunt.”, a declarat Oana Zăvoranu, în urmă cu puțin timp, în cadrul unei intervenții telefonice, pentru Xtra Night Show.

 

Vedeta a mai adăugat: Cu clinica asta sunt foarte multe de spus. Am scăpat de unul și am dat de altul. O perioadă foarte bună, cu eforturi supra-naturale, această clinică a făcut foarte mulți bani. După această clinică s-au îmbogățit fabulos toți ce care au lucrat acolo.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest