Oana Zăvoranu s-a simțit fantastic în Maramureș de Paște: ”Acolo oamenii horincesc și horesc”

 

În exclusivitate la Xtra Night Show, cea numită Querida a povestit cum a petrecut de sărbătorile pascale în Maramureș.

Oana Zăvoranu a ales să petrească sărbătorile de Paște într-una dintre regiunile pitorești ale României, și anume în Maramureș. În cadrul unei intervenții telefonice în emisiunea Xtra Night Show, vedeta a vorbit despre momentele de basm petrecute în nordul țării, alături de soțul ei.

"Acum a fost foarte frumos. Un peisaj superb, oameni mișto rău de tot, molcomi, liniștiți. Mâncare, nenorocire. Nu ai idee din ce să alegi, și horinca aia frate…(...) Oamenii se distrează, dansează hora. Horincesc și horesc, ca să zic așa. Nu vreți să știți, în noaptea de Înviere toți îmbrăcați în costume tradiționale, ceva deosebit, de o smerenie, de-o curățenie sufletească și când vorbim de Dumnezeu, e Dumnezeu și atât.", a spus Oana Zăvoranu.

Vedeta a adăugat: "Am ajuns acolo prin niște prieteni buni care sunt chiar de loc de acolo și ne-au spus să mergem câteva zile să ieșim din București și să mergem să vedem cum e acolo la ei în Maramureș ce aer și ce atmosferă.(...)Peisaje superbe, gospodării superbe, oameni foarte frumoși oameni foarte gospodari, veseli. Nu am văzut pe niciunul trist."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest