„Omul cu Tourette” a explicat la Xtra Night Show de ce a zis că nu are boala: „Se manifestă diferit!”

 

Marele câștigător al sezonului 9 al show-ului iUmor a declarat, la un moment dat, că s-a prefăcut în tot acest timp și că, de fapt, nu are sindromul Tourette.

 

Andrei Ungureanu a încercat să facă o farsă cu un vlogger, spunând că s-a prefăcut în toată acestă perioadă și ce nu ar suferi de sindromul Tourette. Însă gluma nevinovată a câștigătorului sezonului 9 de la iUmor a luat o turnură la care se aștepta foarte puțin spre deloc.

 

În fapt, cel cunoscut de toată lumea acum drept „Omul cu Tourette” a fost provocat pe internet să spună că nu are această boală și că a falsat în ultima vreme în privința ei. Cum tocmai ticurile verbale l-au făcut celebru și i-au adus și 20.000 de euro, cât este marele premiu de la iUmor, fanii au rămas înmărmuriți când au auzit din gura lui Andrei Ungureanu că totul a fost o prefăcătorie.

 

Numai că faptul că a spus că nu are sindromul Tourette a fost o farsă pe care el i-a făcut-o unui influencer cunoscut, dar care, se pare s-a întors împotriva lui, atunci când paginile sale au fost luate cu asalt de fanii care au crezut că în tot acest timp au fost mințiți de către Andrei Ungureanu. Și chiar dacă a încercat să rezolve situația, spunând că totul a fost doar o glume, nimeni nu l-a mai crezut, așa că urmăritorii au continuat să-I transmită replici dure, de parcă unii dintre ei chiar ar fi avut sindromul Tourette.

 

Drept urmare, Andrei Ungureanu s-a văzut nevoit să posteze pe unul dintre conturile de socializare toate documentele care atestă că are de fapt boala care i-a adus celebritatea și 20.000 de euro în cont. Omul  cu Tourette a explicat cum se manifestă, de fapt, această boală. Acest sindrom este o afecțiune cât se poate de complexă, pentru care nu s-a găsit antidot. Andrei Ungureanu a explicat că boala aceasta se poate transmite genetic. Mai mult decât atât, Andrei Ungureanu a mărturisit că i-ar fi fost imposibil să ”joace” acest rol timp de doi ani, din prima clipă când a urcat pe scena de la iUmor.

 

”Fiecare persoană care are Tourette nu trebuie să aibă exact același ticuri. Că mulți întreabă de ce eu am așa și altul altfel. Pentru că Tourette se manifestă diferit. Are diferiți declanșatori, vorbește altfel, ce vezi, ce auzi, nu s-a găsit antidot, nu există”, a povestit Andrei Ungureanu la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest