„Omul cu Tourette”, dezvăluiri la Xtra Night Show despre iubita lui: „Mi-a zis să facem un live!”

 

Câștigătorul sezonului 9 de la iUmor a deconspirat cum a început povestea de dragoste cu Alina Crăciun.

 

După ce a câștigat marele premiu la iUmor și a devenit viral pe rețelele de socializare, lui Andrei Ungureanu pare să-i meargă totul ca pe roate. Nu doar în viața profesională lucrurile se apropie de perfecțiune, ci și în cea sentimentală, pentru că „Omul cu Tourette” iubește și se simte iubit. În exclusivitate pentru Xtra Night Show, „Omul cu Tourette” și partenera lui au mărturisit cum s-au cunoscut. Cei doi au devenit virali pe TikTok și sunt foarte activi pe paginile de socializare.

 

„Mi-a zis să facem un live. Am stat vreo două ore, mi-a pus întrebări, i-am pus și eu. Am întrebat și eu niște lucruri, dar simple. Am vorbit după pe Instagram. I-am povestit și lui Jannete, eu îi zic tot”, a mărturisit Andrei Ungureanu, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

 

„Omul cu Tourette” și iubita lui s-au cunoscut pe TikTok, în momentul în care acesta a intrat pe un live al partenerei sale. Lucrurile au evoluat din ce în ce mai frumos între ei, iar acum par fericiți și împliniți împreună. Iubita lui Andrei se numește Alina Crăciun este moldoveancă și are 25 de ani. Prezența tinerei pe Tik Tok nu este una întâmplătoare, astfel că, aceasta este pasionată de crearea de clipuri amuzante în acea aplicație.

 

„Pe TikTok ne-am cunoscut, pe un live. El a intrat pe live-ul meu. Nu îl cunoșteam, lumea a început să-mi comenteze că e Omul cu Tourette. Am văzut că este un om foarte inteligent și cumva m-a atras așa într-un fel. A fost o conexiune foarte puternică pe care eu am simțit-o”, a povestit iubita lui Andrei Ungureanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest