Opinia Monicăi Tatoiu cu privire la despărțirea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Până nu-și plătește dobânzile nu se lasă”

 

Femeia de afaceri a vorbit deschis despre subiectele calde din showbiz-ul românesc. Ce a spus vedeta despre tensiunile dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, dar și despre situația în care a ajuns Irinel Columbeanu.

Prezentă în studioul Xtra Night Show, Monica Tatoiu a vorbit despre cele mai arzătoare subiecte din showbiz-ul românesc. Femeia de afaceri și-a conturat opinii ferme vis-à-vis de situația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, dar și cea în care a ajuns Irinel Columbeanu. Vedeta i-a luat partea Anamariei Prodan, pe care o consideră o femeie pasională și puternică, care nu se va opri până nu va câștiga războiul cu Reghecampf.

"Eu o înțeleg pe Ana. Ana este o femeie pasională. O femeie pasională până nu își plătește dobânzile nu se lasă. O femeie ca Ana e pasională. Săracul Reghe...", a spus Monica Tatoiu.

Totodată, Monica Tatoiu a dezvpluit că o cunoaște foarte bine pe Monica Gabor, pentru că a avut-o angajată. "Monica lucra pentru compania mea în Bacău pe vremea aia. Știam toată povestea. Monica a fost distribuitor la noi când avea 16 noi. Eu știam povestea... (...) Monica era foarte deșteaptă...", a mai spus femeia de afaceri.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest