Ozana Barabancea a dat lovitura pe plan profesional! A spus totul la Xtra Night Show: „Dacă n-am învățat carte, asta e”

 

Vedeta se simte perfect în postura de jurat. De la emisiunea „Te cunosc de undeva” a ajuns la Eurovision.  

 

Ozana Barabancea este jurată la etapa națională a concursului Eurovision. Despre această ultimă realizare pe plan profesional, vedeta a dat toate detaliile în cadrul emisiunii Xtra Night Show. În plus, jurata de la „Te cunosc de undeva” vrea să își desăvârșească studiile. Astfel, după ce a obținut trei masterate s-a apucat și de doctorat. Ea își dedică astfel cea mai mare parte din timp carierei, dar și copiilor pe care i-a îndrumat în aceeași direcție, artistică.

 

„Cristian Faur, care este președinte de juriu, Randi, Alexandra Ungureanu și domnul Oncescu ... și subsemnata. Acesta va fi juriul de la Eurovision. Dacă n-am învățat carte, asta e. La Opera Română sunt artist liric de 34 de ani. Am 3 mastere – in dirijat cor, al doilea în educație muzicală contemporană și al treilea e în dirijat orchestră. Între timp, am intrat și la doctorat, dacă n-am ce să fac. Asta e, nimeni nu e perfect. Am intrat la Sibiu, la Universitatea Lucian Blaga, la Artele Spectacolului, cu o temă foarte interesantă: Funcțiile muzicianului în artele spectacolului”, a spus Ozana Barabancea, la Xtra Night Show.

 

Întrebată de Dan Capatos dacă mega-calificările pe care le are se simt și în plan financiar, Ozana a spus că nu este momentan extrem de interesată de partea financiară. „Întotdeauna Dumnezeu a avut grijă de mine, niciodată nu m-am plâns. Mai bine puțin și constant, decât mult dintr-o dată și ... Nu vreau să dirijez în afară, ci la tine în emisiune. O voi dirija pe fiica mea, care în curând va face 17 ani și este pianistă”, a precizat jurata de la Te cunosc de undeva.

 

Cum în viitorul apropiat fata ei va deveni majoră, Ozana Barabancea s-a gândit deja la cadouri: „Vreau să-I fac niște bijuterii cu diamante și perle. Vreau să plecăm undeva împreună, dar nu știu dacă se poate pentru că am doctoratul, fiul meu e la Conservator în anul trei. Ea a fost anul trecut în Dubai și i-a părut rău că nu a fost împreună cu mine”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest