Panică după săritura ratată a lui Rikito Watanabe: „Două zile a dormit în gheață. Se învinețise!”

 

Cristi Pulhac a oferit primele informații la Xtra Night Show despre starea lui Rikito Watanabe după săritura de la Splash! Vedete la apă. Japonezul nu este singurul concurent care s-a ales cu vânătăi.

 

Rikito Watanabe și-a pierdut echilibrul în aer și a fost la un pas de o accidentare gravă atunci când a sărit de pe platforma de 10 metri în cadrul show-ului Splash! Vedete la apă. Fostul concurent de la Chefi la Cuțite s-a întors cu spatele și și-a dat drumul în gol, însă s-a dezechilibrat în cădere, astfel încât impactul cu apa din bazin a fost unul violent. Toți cei prezenți și-au pus mâinile la ochi, dar Rikito a ieșit triumfal din bazin.

 

Cristi Pulhac a povestit la emisiunea lui Capatos prin ce au trecut concurenții când au privit căzătura japonezului, dar și care este starea acestuia. „A fost o imagine...nu sărise niciodată la antrenament, atunci a luat decizia să sară așa. A fost panică, două zile a dormit în gheață. S-a lovit foarte rău, noi ne-am interesat și după de el, chiar se învinețise. Dacă iei deciziile astea, poți să te lovești. I-au spus toți să nu sară așa. Dacă îți schimbi foarte puțin traiectoria, nu mai poți să te redreseză. Cinci minute te ține, după, te învinețești tot”, a spus Cristi Pulhac, la Xtra Night Show.

 

Prezent în platou, Tavi Clonda a spus că simpaticul japonez nu a fost singurul concurent care s-a ales cu răni în urma participării la show, ci și Maria Buză a căpătat o serie de vânătăi, ce-I drept la antrenamente: „Și Maria a pățit. Ea a fost în ediția cu mine, dar ea era vănătă de la antrenamente, o dată de la trei metri, și a dată de la cinci”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest