Paște cu interdicții pentru Ronald Gavril! Anamaria Prodan a dezvăluit: ”Să poată să mănânce o felie de cozonac”

 

Cei doi îndrăgostiți vor petrece sfintele sărbători de Paște împreună, însă pugilistul va trebui să se abțină de la mâncare pentru a trece proba cântarului.

Anamaria Prodan a dezvăluti pentru Xtra Night Show că sărbătorile pascale vor fi unele cu interdicții alimentare pentru partenerul ei, întrucât acesta trebuie să treacă proba cântarului. Boxerul se pregătește pentru un meci important, motiv pentru care nu va avea voie să mănânce preparatele tradiționale de Paște. Indiferent de cât de mare va fi tentația, acesta va fi nevoit să se abțină.

”Stau acasă și o să vină și Ronald. O să vină cu antrenorul lui. Nu are voie să mănânce nimic ca să treacă de cântar. I-am zis să nu mănânce două zile măcar, să poată să mănânce o felie de cozonac. Este okay, el are întotdeauna numărul de kilograme. Niciodată nu a avut exces de kilograme”, a declarat Anamaria Prodan, la Xtra Night Show.

Cu ceva timp în urmă, tot la XNS, Anamaria Prodan a spus cât de mult i-a schimbat viața Ronald Gavril. ”Eu acasă sunt exact ca un copil, mă alint, stau în brațele lui, mă mângâie, îmi spune cât sunt de frumoasă. Nu simt nevoia să vin să dau cu pumnul în masă și să spun: „Hei, aici se face așa, aici se face așa”, pentru că am alături de mine un bărbat adevărat. Toate femeile care au noroc să aibă un așa bărbat este clar că vor fi acele femei minunate. Am făcut lucrul ăsta 99% din viața mea (n.r. că a avut rolul masculin într-o relație)”, a declarat Anamaria Prodan, la Xtra Night Show


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest