Paula Chirilă, dezvăluiri despre iubitul cu 16 ani mai mic: „„Nu cred că a fost o dragoste specială”

 

Co-prezentatoarea Xtra Night Show a explicat de ce a ales să-și împartă viața cu un partener sensibil mai tânăr decât ea.

 

Actrița Paula Chirilă, 46 de ani, a divorțat în urmă cu 5 ani de soțul ei. Apoi s-a cuplat cu un bărbat cu 16 ani mai mic decât ea, fapt care a luat prin surprindere showbiz-ul autohton. Co-prezentatoarea Xtra Night Show a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiește acum în cadrul unui interviu acordat revistei VIVA.

 

„Nu cred că a fost o dragoste specială, n-aș putea-o numi așa nici pe departe. Ce face o dragoste să fie specială se bazează pe alte criterii și niciodată diferența de vârstă nu a contat pentru mine, fie că este în sus, fie că este în jos. Nu am să dau acum detalii despre viața mea personală, pot doar să-ți spun că le-am experimentat pe toate și fiecare a fost frumoasă în felul ei. Nu m-am ghidat niciodată după cifre sau după ce scrie în buletin, ci după ce mi-a arătat omul din fața mea și după ce mi-a spus sufletul”, a declarat Paula Chirilă.

 

Actrița a spus însă că dorește foarte tare să-și țină viața personală cât mai departe de lumina reflectoarelor. „Dacă am învățat ceva în ultimii ani este că trebuie să păstrez misterul asupra acestui aspect din viața mea și să îmi trăiesc viața personală departe de ochii lumii. E mult mai bine așa, și pentru mine, și pentru cel de lângă mine”, a adăugat ea.
 

De un an, din iarna lui 2021, Paula Chirilă li s-a alăturat lui Dan Capatos şi Cătălin Bordea în sezonul cu numărul 27 Xtra Night Show, difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la 20:30, la Antena Stars.

 

“Mă bucur foarte mult că fac parte din echipa Xtra Night Show, propunerea vine după o experienţă de 2 săptămâni, în sezonul trecut, în care ne-am simţit foarte bine împreună şi am avut o chimie extraordinară cu colegii. Îl admir foarte mult pe Dan, este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului, nu ai niciodată ocazia să îl prinzi descoperit, Cătălin, un tip mereu cu glumele la el, un stand-up comediant de succes şi cumva sper ca energia mea să completeze atmosfera din platou. Îmi doresc foarte mult ca toată lumea să afle că ne pot urmări în fiecare zi, de luni până vineri, de la 22:30, pe Antena Stars. După prima emisie am primit semnale foarte bune de la telespectatori, cărora le era dor de spiritul Xtra Night Show şi sunt extrem de fericită că fac şi eu parte din el, că scriu şi eu cu o peniţă micuţă la istoria acestei emisiuni, ajunsă la deja la sezonul cu numărul 27, una dintre cele mai longevive emisiuni din spaţiul tv de la noi!”, spunea la vremea respectivă Paula Chirilă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest