Paula Chirilă, escapadă romantică în Insulele Greciei: „E prima oară!”

 

Actrița a vorbit despre vacanța pe care o planifică pentru zilele următoare și care marchează o premieră pentru ea.

Paula Chirilă preferă să țină departe de ochii curioșilor dar și de lumina reflectoarelor viața sentimentată. De aceea nu se afișează nici pe rețelele de socializare cu actualul partener. Vedeta a dezvăluit la Xtra Night Show că în această lună va pleca alături de iubit într-un tur al insulelor grecești Zakynthos, Lefkada și Corfu.

„Plec în Grecia (...) Doamne ferește (n.r. nu se duce singură în vacanță). Este, este și e bine. Pur și simplu am uitat (n.r. să vină la un festival din Capitală). Stau vreo zece zile și nu eram eu foarte hotărâtă. Facem Zakynthos, Lefkada și Corfu și acolo ne întâlnim cu niște prieteni înainte de plecare”, a declarat Paula Chirilă, la Xtra Night Show.

Actița a mai spus: „Eu nu am fost niciodată în Grecia, e prima oară. E aproape și e foarte frumoasă. Așa visez (n.r. să își ia o casă), ori în Grecia, ori în Spania. Abia aștept să descoper tavernele, mie îmi place mâncarea grecească, e fabuloasă (...) Am fost pe insula Evia (...) Eram cu treabă (...) Abia aștept”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest