Paula Chirilă le-a stârnit pe fanele doamnei Dana de la Mireasa! „ Se numește mamă castratoare, e un termen în psihologie”

 

Coprezentatoarea Xtra Night Show și-a atras antipatia din partea celor care apreciază atitudinea doamnei Dana de la Mireasa.

 

Pe scurt, povestea e cam așa: doamna Dana e mama lui Leo. Leo s-a combinat cu Nora, fată cu 7 ani mai mare, care are un trecut tumultuous. De când cei doi sunt împreună, doamna Dana a jignit-o non-stop pe Nora, făcând tot ce-i stă în putință să o despartă de băiatul ei.

 

Paula Chirilă a fost prezentă în câteva rânduri în platoul Capriciilor Iubirii, exprimându-și opiniile vis-à-vis de comportamentul concurenților și a mamelor acestora. Astfel, actrița a apreciat că nu este normală implicarea atât de fățisă a doamnei Dana în povestea de iubire a copilului ei. Situația a fost dezbătută la Xtra Night Show, iar una dintre telespectatoarele fidele ale competiției matrimoniale, care a fost deranjată de afirmațiile actriței, a intervenit în direct.

 

După ce i-a fost adusă la cunoștință supărarea publicului, în special a telespectatoarei Angela Leahu, Paula a rămas la aceeași părere. Actrița a explicat de ce a făcut acele afirmații și și-a susținut părerea în continuare.

 

Nu m-am luat de doamna Dana. Eu am spus așa: nu am nicio problemă că doamna nu e de acord cu alegerea fiului, n-a fost frumoasă modalitatea în care i-a arătat fiului că nu este de acord cu alegerea lui. L-a făcut cu ou și cu oțet, l-a făcut în toate felurile, a șters cu el pe jos la televizor. Se numește mamă castratoare, e un termen în psihologie. Mi-a părut rău de băiatul ăla”, a explicat Paula Chirilă, la Antena Stars.

 

Telespectatoarea cu pricina și-a susținut punctul său de vedere, explicând ce o deranjează la actriță, dar spunând totodată că nu este supărată pe ea. „În viața mea nu mă pot supăra pe o așa doamnă, dar doamna Dana are dreptate. Dar n-a șters deloc pe jos cu el, când a plecat de-acasă au avut niște convenții. Doamna nu răcnește. Eu chiar câteodată mă mir cum are așa multă răbdare”, a spus telespectatoarea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest