Paula Chirilă, o mamă modernă în relația cu fiica ei: ”Încerc să-i fiu confidentă”

 

Paula Chirilă, una dintre cele mai îndrăgite actrițe și prezentatoare TV din România, se poate mândri cu o relație specială cu fiica sa, la vârsta la care aceasta se apropie de adolescență. Într-un interviu acordat la emisiunea Xtra Night Show, Paula a dezvăluit că secretul succesului relației lor este faptul că nu o forțează să îi spună nimic și că încearcă să o înțeleagă și să îi fie aproape.

”Eu sper că este bună relația. Este la vârsta la care începe să se ascundă, înțeleg asta. Încerc să o țin aproape, să îi fiu și confidentă, cât vrea ea să se deschidă. Nu o forțez să îmi spună nimic, ca să aibă încredere în mine. Acum este startul la multe lucruri în viață. Nici ea nu știe pe ce teren merge, este o preadolescentă acum.”, a declarat Paula Chirilă.

Prezentatoarea TV a subliniat importanța faptului că nu își ceartă fiica, astfel încât aceasta să îi poată împărtăși lucruri fără a fi judecată. Mai mult decât atât, Paula se pregătește și pentru momentul în care fiica sa va trece prin dezamăgiri în relații, specifică vârstei adolescenței, și îi va oferi sfaturi importante. ”Dacă cineva îi frânge inima, i-aș spune că e mai bine că s-a întâmplat așa, pentru că nu era pentru ea.”, a mai adăugat ea.

Astfel, Paula Chirilă reușește să fie o mamă modernă, care își înțelege copilul și îi oferă încrederea necesară pentru a avea o relație armonioasă și specială cu acesta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest