Pe ce a spart Silvia Popescu 200.000 de lei. Dezvăluiri exclusive la Xtra Night Show: ”În trei săptămâni am cheltuit toți banii...”

 

Dubla câștigătoare a unui show de ținute vestimentare a spus că pasiunea sa pentru haine datează din copilărie. La ce gesturi extreme a recurs vedeta pentru a-și cumpăra pantofii preferați.

 

Silvia Popescu a fost prezentă în platoul Xtra Night Show unde a vorbit despre pasiunea pe care o are pentru ținutele vestimentare. Tinerei i-a plăcut mereu să arate bine, iar pasiunea pentru haine a existat încă din copilărie. Ea a povestit un episod în care a luat o lustă din casă, primită cadou de tatăl ei, și a dus-o la amanat. Dacă vă întrebați ce a făcut cu banii? Ei bine, și-a luat o pereche de pantofi care-I făcuseră de mai multă vreme cu ochiul.

 

Să dai o lustră contra pantofi!  ”Făceam troc, îmi placea să fac asta. Aveam cutiuțe, cutiuțe”, a spus Silvia Popescu la Antena Stars. Și asta doar pentru că i-a plăcut de fiecare dată să arate bine și să aibă cele mai la modă ținute vestimentare.

 

Silvia Popescu a câștigat cele două ediții ale concursului în care a participat, iar tânăra a intrat în posesia a 200.000 de lei. În cazul în care vă întrebați ce a făcut cu banii, vedeta a precizat la Xtra Night Show că nu i-a investit, așa cum aleg alții să facă, dar a ales să îi folosească pentru imaginea sa, astfel că toți banii i-a dat pe haine și accesori.

 

”În trei săptămâni am cheltuit toți banii...”, a mai spus Silvia Popescu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest