Pepe, declarații la XNS despre show-ul pe care-l prezintă: „Ultimul zar poate decide”

 

În exclusivitate pentru Xtra Night Show, Pepe a explicat totul despre emisiunea „Nu te supăra, frate!”, care poate fi urmăritî în fiecare joi și vineri, de la ora 17:00, pe Antena 1.

 

În fiecare joi și vineri, începând cu ora 17:00, Pepe va prezenta emisiunea concurs „Nu te supăra, frate!” Invitat la Xtra Night Show, artistul cu rol de moderator TV a dat detalii despre emisiunea pe care o găzduiește la Antena 1.

 

„Astăzi am dat startul unei noi fețe pentru ora 17:00, două ore în direct, este un joc în direct. Arată senzațional emisia, este un format în care de la bun început și până la sfârșit, timp de două ore, râzi într-una, deci este senzație! Mi se pare că mă potrivesc în mare fel, pentru că eu sunt ăsta cu organizările de jocuri tot timpul și cu pedepse, cu provocări, cu fel și fel de jocuri. E readaptat jocul „Nu te supăra, frate!”, dar e pentru oameni maturi, adică pentru oamenii care au copilul interior de nu se dezvoltă și vor să-l scoată la suprafață cu orice preț”, a precizat artistul.

 

Totodată, Pepe a mai spus că suspansul durează până la final, întrucât ultimul zar poate decide câștigătorul: „Jocul ăsta nu e previzibil deloc, pentru că e readaptat cumva. Se poate da totul peste cap la ultimul zar. Nu se știe câștigătorul până la final, fix ultimul zar poate decide, chiar dacă ești în super avantaj și ești aproape de a închide jocul. N-ai cum să te muți niciodată, decât dacă accepți o provocare, dacă te bagi într-un joc în care toate sunt haioase sau ai un quiz”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest