Pepe, primele dezvăluiri de când e tată de băiat: „De când e golanul ăsta mic sunt terminat”

 

De trei luni, întregul univers al celebrului cântăreț s-a schimbat. Asta după ce Yasmine Ody l-a adus pe lume pe Pepe jr.

 

În prima jumătate a lunii iunie, Pepe și Yasmine Ody au devenit părinți de băiețel. A fost una dintre cele mai mari bucurii pentru cunoscutul cântăreț, care mai are două fetițe dintr-o relația anterioară. În exclusivitate la Xtra Night Show, prezentatorul de la Te cunosc de undeva a vorbit despre noua sa calitate, aceea de tată de băiețel.

 

Chiar dacă spune că nu face diferențieri între copiii lui, Pepe a recunoscut că trăiește o experență unică. Totodată, artistul a mai dezvăluit că fiind implicat în multe proiecte, inclusiv TV, și o data cu explozia de spectacole și evenimente pe care le are îi este dificil să se împartă în toate direcțiile.

 

„E bine tată de copii, în primul rând. E bine să fii tată, să fii responsabil, asumat, dar acum de când e și golanul ăsta mic, deci mor, s-a terminat, e altceva. E total diferit să fii tată de băiat sau de fată. Timp trebuie să îți faci, chiar dacă n-am, la modul cel mai serios. Am avut o perioadă extrem de încărcată după ce s-au ridicat barierele. Au venit toate așa, eu am continuat și cu online-ul pe care l-am avut în toată perioada pandemiei. (...) Și mâine am concert online”, a mărturisit Pepe, la Xtra Night Show.

 

Pepe a mai spus că în privința aspecului cel mic seamănă cu Yasmine, dar are caracterul său: „E blonduț așa, seamănă cu maică-sa mai mult, cu mine la atitudine, e tare. Nu fac diferențe niciodată între copii. Acum aș spune că e prea devreme să mă mai gândesc la un copil, avem nevoie de momentele noastre de cuplu, am fetele mari, am băiat, am tot ce trebuie, dar nu ai de unde să știi”.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest