Pepe și Yasmine Pascu, o nuntă atipică: ”E o sinucidere din punct de vedere financiar”

 

În exclusivitate pentru Xtra Night Show, celebrul artist a vorbit despre marele eveniment: petrecerea de nuntă cu Yasmin Pascu.

Pepe și Yasmine Pascu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi sunt pregătiți să facă marele pas. Nunta va avea loc într-un cadru feeric, pe malul unui lac pitoresc, iar planurile pentru evenimentul grandios sunt pe măsură. Nu va fi un eveniment clasic, cu mâncăruri servite, ci va fi o petrecere non-stop, după cum a dezvăluit artistul în exclusivitate pentru Xtra Night Show. El susține că evenimentul va fi însă unul extrem de costisitor.

„E concept diferit, nici nu mă mai ocup eu. Eu trebuie doar să mă însor. Până acum am știut tot ce mișcă, eu m-am ocupat de tot. Mă duc acolo zici că sunt invitat, am totul pus la punct. În primul rând, nu e cu stat la masă și cu meniuri. E cu muzică și cu petrecere non-stop, cu artiști. Nu sunt pauze de mese. E la un alt nivel, e total altceva. Sunt curajos, ce-i drept. E sinucidere din punct de vedere financiar, pentru că e foarte scump ceea ce fac. Sunt vreo 300 de invitați. E cea mai importantă petrecere din viața mea”, a mărturisit Pepe, pentru Xtra Night Show.

Prezentatorul de la Te Cunosc de Undeva a vorbit și despre numele mari din spațiul artistic care vor întreține atmosfera: „E ziua băiatului meu (n.r. în ziua nunții) și am ales să facem nunta chiar de ziua lui Pepe (...) E pe marginea lacului. (...) Dacă zic programul artistic, e festival. Zic câțiva, nu pe toți: Mandinga, Theo Rose, Johhny Romano, Clejanii, Silviu Andrei, Nea Marin cu dansuri”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest