Perversu' de pe Târgu Ocna și Fachiru' din Periș şi-au "primis-o" în direct. Cei doi se pregătesc de luptă: „Nu suntem egali”

 

Perversu' de pe Târgu Ocna și Fachiru' din Periș au ajuns față în față la Xtra Night Show. Cei doi au fost adversari în urmă cu mai bine de un deceniu și au în plan să lupte din nou, iar apariția lor din această seară demonstrează că nu au făcut pace nici până acum.

Cei doi luptători au mai multe de împărțit, aparent. Fachiru' din Periș se consideră cu mult superior ca pregătire fața de Perversu' de pe Târgu Ocna, dar acesta se declară mult mai pregătit decât a fost în urmă cu 11 ani.

La acea vreme, bărbatul nu s-ar fi antrenat deloc pentru lupta cu Fachirul din Periș, dar acum are planuri mari și lucrează deja cu un antrenor. Chiar dacă are multe kilograme în plus, Perversu' de pe Târgu Ocna susține că a început o dietă care îl va ajuta să slăbească în jur de 10 kilograme până la meci.

„Primul meci l-am luat în râs. Nu am făcut niciun fel de antrenament. Vina a fost total a mea, nu am făcut niciun fel de antrenament, nu m-am antrenat sub nicio formă în nicio zi. De data asta se schimbă situația.”, a spus Perversu' de pe Târgu Ocna, la Xtra Night Show.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest