Portretul robot al viitorului cumnat al Andreei Tonciu! Este hotărâtă să-i găsească un soț surorii sale: “Portofelul contează”/ VIDEO

 

Andreea Tonciu este hotărâtă să îi găsească surorii sale un partener de viață lângă care să fie fericită și să se bucure de stabilitate emoțională, dar și… materială. Invitată în platoul emisiunii “Xtra Night Show” alături de sora sa, Lorena, bruneta a dezvăluit ce caracteristici trebuie să aibă viitorul ei cumnat!

Andreea Tonciu pare că știe exact cum trebuie să arate bărbatul lângă care sora sa trebuie să își clădească o familie! Bruneta a dezvăluit că prin prisma experiențelor ei de viață și-a dat seama cum trebuie să fie un bărbat lângă care Lorena să poată fi fericită.

Așa cum ne-a obișnuit, extrem de transparentă, Andreea Tonciu a mărturisit în direct la “Xtra Night Show” că este foarte important statutul financiar al viitorului cumnat, menționând că orice femeie este în căutarea unui bărbat potent material pentru a nu duce lipsă de nimic.

”La mine portofelul trebuie să conteze, sora mea. Măi, Dane, sunt sinceră, ce vrei, să vin aici pe canapea, cum vin alte fete vai, nu, eu nu știu cum, și ele de abia așteaptă unul cu portofelul plin să îl mănânce din prima. Trebuie să aibă bani dacă a fost obișnuită cu bani, de ce să își ia unul pe care să îl întrețină”, a declarat Andreea Tonciu, în exclusivitate, la Antena Stars.

După ce a conturat portretul robot al viitorului cumnat, Andreea Tonciu a dat din casă și din familia ei, dezvăluind că are o relație extrem de apropiată cu soțul ei, motiv pentru care preferă să își petreacă timpul liber împreună și nu cu prietenii în oraș.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest