Premieră pentru Adrian Minune: a lansat un colind! Toate detaliile la Xtra Night Show: ”Mi-a fost cel mai greu!”

 

În pragul sărbătorilor, artistul a schimbat genurile muzicale și a trecut de la manele la colind.

 

Cunoscutul manelist a dat melodiile care l-au consacrat pe cele specific sărbătorilor de iarnă. Împreună cu fata lui cea mare, Karmen Simionescu, dar și cu alți artiști celebri, cum sunt Minodora, Krystiana și Maria Constantin, Adrian Minune a lansat primul său colind. Întreaga gașcă a fost prezentă în studioul Xtra Night Show unde a prezentat noul priect muzical.

 

Devenit celebru pentru manelele sale, care răsună la orice petrecere în casele românilor, Adrian Minune a dorit să demonstreze că poate să cânte și altceva. Așa că împreună cu fata lui Karmen Simionescu, dar și cu alte voci arhicunoscute din showbiz-ul românesc a produs un colind. A fost prima colaborare în această formulă, iar toți sunt de părere că a ieșit perfect. Adrian Minune nu a ascuns că nu i-a fost deloc facil să schimbe genul muzical, dar s-a adaptat și a făcut totul pentru a duce proiectul la bun sfârșit.

 

„Mie mi-a fost cel mai greu să trec dintr-o parte în cealaltă, cu toate că eu cânt mai multe genuri de muzică, dar Adrian să cânte un colind ... am încercat cât de cât să fiu acolo”, a spus cu modestie Adrian Minune, la Xtra Night Show.

 

Karmen „Minune” Simionescu s-a arătat încântată că a putut să lucreze cu artiști de o asemenea talie și s-a arătat mândră de ce a realizat. „Pentru mine e prima dată în viață când cânt un colind oficial și alături de niște valori în adevăratul sens la cuvântului. Chiar a fost o provocare. (...) N-am știu cum să abordez situația, dar eu cred că am reușit și sunt mândră de acest proiect alături de familia noastre”, a mărturisit Karmen Simionescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest