Prima reacție a lui Mihai Albu după ce a fost depistat cu cancer: ”Am speranță…”

 

Designer-ul s-a arătat încrezător, în ciuda verdictului dur al medicilor. Declarația sa exclusivă la XNS.

În exclusivitate la Xtra Night Show, Mihai Albu a avut o primă reacție, după ce a fost diagnosticat cu cancer. Cunoscutul designer s-a arătat încrezător, în ciuda verdictului dur al specialiștilor. Iată ce a spus pentru Antena Stars.

”Acum aproape trei săptămâni am suferit intervenția chirurgicală și după șase săptămâni de la intervenție se vor mai face niște analize, care dacă vor ieși foarte modificate, va trebui să urmez și un tratament oncologic. Deocamdată am credință și sper să nu fi proliferat vreo celulă care să fi pornit în altă parte. Ganglionii au fost curați. Am speranță că nu îmi este corpul invadat de celule canceroase”, a declarat Mihai Albu, la Xtra Night Show

Pe rețelele de socializare, Mihai Albu a scris: ”Împărtășesc cu voi experiența prin care am trecut de curând, o călătorie pe care am inceput-o cu multă speranță. În urma unui control de rutina cu rezultate modificate, rezultate ce au condus ulterior la investigații imagistice și de laborator specifice, am fost diagnosticat cu cancer (adenocarcinom- formă malignă) de prostată.

A urmat o operație de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali, intervenție chirurgicală realizată de (...) si echipa sa, cărora le multumesc pentru profesionalism si implicare. Încă mă aflu in perioada de convalescență permanent monitorizat de echipa chirurgicală , iar progresele se văd de la o zi la alta. Este extrem de important sa nu ignorați evaluările medicale periodice pentru că vă pot salva viata. Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile, chiar mă asteaptă multe creații spectaculoase”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest