Primele declarații ale Anamariei Prodan, după ce s-a spus că va divorța de Laurențiu Reghecampf: “Am creat un imperiu”/ VIDEO

 

Zvonul că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu ar mai forma un cuplu a picat ca o bombă în showbiz-ul autohton! Pentru că și-a dorit să lămurească rapid lucrurile și să calmeze toată vâlvătaia care s-a creat, impresara a făcut o serie de declarații exclusive pentru “Xtra Night Show”, în care a spus ce se întâmplă, de fapt, între ea și partenerul de viața.

În urmă cu doar două săptămâni, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf și-au reînnoit jurămintele pe care le-au făcut atunci când s-au căsătorit, astfel că vestea că nu ar mai forma un cuplu a luat prin surprindere pe toată lumea.

Impresara a infirmat toate speculațiile conform cărora ea și Laurențiu Reghecampf ar fi la un pas de divorț în direct la “Xtra Night Show”. Ana Maria Prodan a declarat că are un bărbat ireproșabil alături și că niciodată nu s-ar pune problema de o despărțire în ceea ce îi privește.

Mai mult decât atât, fiica Ionelei Prodan susține că unul dintre motivele principale din cauza cărora au apărut asemenea speculații denigratoare la adresa familiei sale constă în invidia și frustrarea oamenilor din jur.

”Măi, eu am un bărbat prea smecher, care mă ține așa în mână îmi face toate poftele, ce visez noaptea bărbatul meu îmi dă ziua. Ți se pare că eu am bărbat de lăsat, eu am cel mai șmecher bărbat din Europa, din lume, nu din România. Am vrut să-i fac surpriză de 15 ani, am stabilit tot, am avut un prieten care nu avea ce să caute pe listă, dar întâmplarea a făcut că a scăpat pe listă și ne-a dat în primire și soțul a venit cu o zi înainte acasă și ne-a strigat planurile, n-am mai putut face cu aeroportul...i-am explicat că am vrut să fie surpriză, n-a mai fost, asta este, din punctul meu de vedere totul e perfect. (…) Noi suntem un cuplu unic în lume, manager și antreprenor, toți la nivel internațional amândoi la nr 1, într-o țară în care familiile noastre sunt foarte puternice, copiii sunt incredibili, noi am creat un imperiu, normal fiind doi copii fără să ne ajute nimeni, e normal ca zi și noapte i-am dernajat pe toți papagalii ăștia care vorbesc, toți sunt cu bani...”, a spus Anamaria Prodan pentru “Xtra Night Show”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest