Problemele cu care s-a confruntat Simona Trașcă: „Respiram greu, îmi amorțise mâna”

 

Diva a făcut o serie de dezvăluiri la Xtra Night Show. Ea nu a ascuns nimic, povestind în cadrul emisiunii momentele grele prin care a trecut și traumele cu care s-a confruntat.

 

Pentru Simona Trașcă nu a fost totul doar lapte și miere. Vedeta a avut parte și de momente mai puțin plăcute. În cadrul emisiunii Xtra Night Show, ea a vorbit despre un astfel de moment, în care a crezut cu tărie că este în pragul unui preinfarct. Ea a mărturisit că i-a fost teamă să comunice inclusiv cu băiatul ei, pentru că și tatăl acestuia se stinsese tot din cauza unui infarct.

 

Pur și simplu deodată așa. Dormisem noapte, nu e să zici că eram obosită. Mi s-au răcit picioarele și apoi tot corpul, dintr-o dată. Am simțit o gheară așa pe tot corpul. Respiram greu, îmi amorțise mâna. Am leșinat, dar eram conștientă. Știam că mama este în casă și nu am vrut să o îngrijorez. Nu puteam să deschid maxilarul. Atacuri de panică am făcut încă din copilărie, am trecut prin multe traume. De datat asta eram convinsă că am făcut preinfarct. Nu am avut. Mi-a fost frică să îi spun băiatului meu, pentru că tatăl lui a murit de infarct. O doamnă doctor mi-a spus să merg la psihiatrie.”, a declarat Simona Trașcă în exclusivitate pentru Xtra Night Show.

 

Diva a mai atins un subiect sensibil, mărturisind că nu a avut deloc noroc în iubire până acum: Chiar mă gândeam la asta. Am învățat să mă iubesc, ies în oraș, mă duc la cumpărături, mănânc. Singură merg. Bine, poate se întâmplă o minune. Am făcut doar alegeri proaste pentru că sunt un om sincer și am încredere, mereu mi-am luat țeapă." Ea a descries și cele 3 calități esențiale pe care trebuie să le aibă bărbatul perfect:  Să fie fidel, să iubească animalele, să fie credincios, ca în povești."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest