Problemele grave de sănătate cu care se confruntă Celia, după ce s-a vindecat de COVID-19: „Nu știu cum o să scap de el”/ VIDEO

 

Celia a trecut prin momente cumplite, din cauza infectării cu noul coronavirus! Artista a fost la un pas de moarte și în direct, la „Xtra Night Show” a dezvăluit că a rămas cu grave probleme de sănătate, deși a fost declarată vindecată.

Celia a făcut o serie de mărturii cutremurătoare despre perioada în care a stat în spital, după ce a fost depistată pozitiv cu COVID-19. Artista a dezvăluit că atât ea, cât și mama și sora ei s-au confruntat cu o formă gravă a virusului, iar plămânii lor au fost afectați foarte tare.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă acum Celia

Deși a fost declarată vindecată, Celia a mărturisit că din cauza faptului că a avut parte de complicații de-a lungul celor două săptămâni în care a fost infectată, a dezvoltat un sindrom intestinal care îi dă mari bătăi de cap și în prezent.

”Nu m-aș fi gândit nicio secundă că o să trecem prin așa ceva, nu credeam că eu care am 36 de ani, sora care are 38 de ani. Am făcut o pneumonie, am luat tratament acasă, dar din păcate ziua a 6-a și a-7a eu n-am mai reușit să-mi scad febra. (...) Eu am dezvoltat un sindrom intestinal, nu știu exact cum o să scap de el, nu este deloc ușor și ok, dar virusul ăsta e foarte pervers”, a spus Celia, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest