Procesul lui Lolrelai cu stomatologul pe care-l acuză că a abuzat-o se apropie de final: „Nimeni nu înțelege de ce omul ăsta e liber”

 

Fosta concurentă de la iUmor a beneficiat de mărturia unei alte presupuse victime a medicului. Ce declarații a făcut Cristina în exclusivitate la Antena Stars.

Lolrelai nu este singură în războiul pe care-l poartă în instanță cu stomatologul pe care-l acuză că a sedat-o și apoi abuzat-o. O altă presupusă victimă a depus mărturie împotriva medicului, iar Lolrelai a făcut o serie de precizări pe acest subiect.

„E nevoie să iasă și alți oameni să vorbească. Ea acum și-a asumat un risc la urma urmei, riscul ca opinia publică să înceapă să dea și în ea cu noroi, cum s-a întâmplat și în cazul meu și în cazul celorlalte victime. Am văzut și am înțeles și de la ea (n.r. de la cealaltă victimă), de la iubitul ei și de la mama ei că nici ea nu mai poate. Nimeni nu înțelege de ce omul ăsta e liber, de ce omul ăsta se laudă că îi merge afacerea bine”, a mărturisit Lolrelai, pentru Antena Stars.

Iată ce a spus Cristina, presupusa victimă a stomatologului, în exclusivitate pentru Antena Stars: „Când am ajuns la el la cabinet eram foarte, foarte bine. Dar în timpul procedurii am început să simt cum mi se face rău și cum mă ia amețeala. În momentul în care a început să pună mâna pe mine și să mă pipăie, atunci am realizat că ceva nu e în regulă. Și am început să îi dau peste mână și când i-am dat peste mână s-a speriat, am încercat să mă dau jos de pe scaun și am căzut, efectiv, din picioare. M-a ridicat de acolo și l-am întrebat ce mi-a făcut. Mi-am dat seama că ceva se întâmpla. Mi-am dat seama că sunt oarecum în pericol și tot îi repetam că „Dacă ai cumva intenția de a-mi face ceva, o să ai tu probleme grave, spune-mi acum ce mi-ai făcut”. A intrat în baie. În momentul respectiv m-am gândit ce aș putea să fac să ies din casa dânsului. M-am dat jos de pe canapea, eram foarte amețită, mă simțeam extraordinar de rău. Am căzut din picioare (...) Am reușit să deschid ușa și am ieșit”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest