Radu Bucălae rămâne pe poziții după hate-ul încasat pe internet: „Aleg să ascult pe cineva care se pricepe”

 

Comediantul susține în continuare vaccinarea anti-Covid, chiar dacă a avut parte de reacții virulente după momentul de la iUmor.

 

Numărul lui Radu Bucălae de la iUmor, în care comediantul a susținut fățiș vaccinarea împotriva virusului mortal chinez a fost întâmpinat cu ostilitate pe rețelele de socializare. Invitat în platoul Xtra Night Show, fostul concurent de la iUmor și-a expus părerea cu privire la vaccinarea anti-COVID-19.

 

Astfel, Radu Bucălae rămâne ferm pe poziții și recomandă în continuare vaccinarea anti-covid în mod public, fără perdea, chiar dacă această atitudine și luare de poziție a stârnit reacții nu tocmai prietenoase pe internet. După momentul de stand-up de la iUmor, în care a vorbit despre vaccinare, comediantul a avut parte de un val de ură în mediul online.

 

Bucălae spune că el crede în medici și așa le recomandă și celorlalți. Același mesaj a existat și în numărul său de la iUmor, iar secțiunea de comentarii a fost asaltată de reacții negative. „Eu zic să credem în medici, atât! Am observat că una e să zici ”eu mă vaccinez” și una e să zici ”îți recomand să faci ce zice medicul”. (...) Eu aleg să ascult pe cineva care se pricepe, a spus Radu Bucălae la Xtra Night Show.

 

Preocupat de părerea celor care îi urmăresc activitatea, Bucălae a recunoscut că a citit comentariile negative și a ajuns la următoarele concluzii: „Sunt trei categorii mari și late de oameni în comentarii. În prima sunt haterii clasici, care te înjură, după care sunt cotravacciniștii, care se împart în două categorii. Sunt cei care susțin că dacă apari la tv și susții vaccinarea sub orice formă faci propagandă și mai sunt cei care susțin că ești influencer și faci reclamă la vaccin”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest