Raluca Podea, noua Mămică de pitici cu lipici! „E vorba de viața de zi cu zi, avem emoții!”

 

Raluca Podea a prefațat la Xtra Night Show emisiunea Mămici de pitici cu lipici de la Antena Stars, unde va fi personajul central alături de fiul ei, David.

 

Emisiunea Mămici de pitici cu lipici de la Antena Stars își schimbă vedetele în noul sezon. Astfel, Raluca Podea va face parte din proiect, împreună cu „piticul” ei David, în vârstă de 14 ani. Vedeta a absolvit o școală de televiziune, dar spune că fiul său are încă emoții, fiind destul de timid.  

 

„David cochetează cu muzica, e la școala de muzică. A tot fost pe la TV de la 3 ani, dar asta e o altă experiență. E ce face în viața de zi cu zi, din această cauză are emoții, în special la testimoniale, le tragem de două trei ori”, a spus Raluca Podea despre băiatul ei.

 

În platoul Xtra Night Show, vedeta și-a adus aminte de un episod petrecut în urmă cu un an și jumătate, când toți banii din vânzarea mașinii i-a cheltuit pe operațiile lui David. Operația nu a fost una simplă și obișnuită, deoarece David s-a confruntat cu anumite complicații. Acum, fiul Ralucăi Podea este complet sănătos. „Îmi vândusem mașina înainte ca David să se îmbolnăvească. A făcut complicații și l-am operat de două ori de apendicită. Acum este sănător tun!”, a precizat mămica cu lipici, după cum a numit-o Dan Capatos.

 

Raluca Podea a mai afirmat că a fost confirmată cu noul coronavirus și, după ce a trecut prin boală, se pare că virusul SARS-CoV-2 și-a lăsat amprenta asupra ei, deoarece a început să se confrunte cu pierderi de memorie. De asemenea, problema cu care se confruntă acum are legătură și cu accidentul rutier în care a fost implicată acum ceva vreme. Pe atunci, Raluca Podea și-a pierdut conștiința și a uitat tot ce s-a întâmplat în acele momente cutremurătoare.

 

”Mă duc să fac ceva și uit. Eu eram între scaune, nu am avut treabă cu acel accident. Acum am fobie. Dacă conduce altcineva, să conducă încet. Am înțeles că am ajuns în față, în bord”, a spus Raluca Podea la Xtra Night Show


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest