Ramona Olaru, dezvăluiri exclusive la XNS despre relația cu Cătălin Cazacu: „Mi-a dat block”

 

Frumoasa asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani a dat o serie de detalii din relația cu Cătălin Cazacu, în exclusivitate pentru Xtra Night Show.

 

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Ei au o relație tumultuoasă, marcată de certuri și împăcări. La un eveniment monden, cei doi îndrăgostiți au dat nas în nas cu reporterii Antena Stars, prilej numai bun să mai aflăm și noi cum le mai merge în viața de cuplu.

 

Dezinvoltă și mereu cu zâmbetul pe buze, așa cum o știm, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a mărturisit că partenerul ei este destul de gelos, astfel încât a ajuns chiar să-i dea block pe rețelele de socializare din cauza acestui motiv. ”Este, dar nu arată. Foarte rar arată. Mi-a dat block la un moment dat. Nu face scene de gelozie, le face, ține pentru el. Am intrat aici, l-am salutat pe băiatul care îmi face parul și el îmi zice ”Hai să nu mai urlăm după el”, a spus Ramona Olaru la Antena Stars.

 

În cadrul interviului la dublu acordat, Cătălin Cazacu susține că indiferent ce-ar face nu ar putea ieși vreodată biruitor dintr-o ceartă cu iubita sa. ”Îți jur că n-ai cum să câștigi o ceartă cu femeile...”, a spus Cătălin Cazacu în interviu la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest