Randi, dezvăluiri despre viața sa personală: singur, dar fericit într-o zonă de confort

 

Într-un interviu exclusiv pentru Xtra Night Show, Randi, celebrul artist român, a făcut câteva declarații despre viața sa personală. Printre subiectele abordate s-au numărat relația sa amorosă și femeia ideală din punctul său de vedere.

Întrebat dacă se află într-o relație în prezent, Randi a răspuns ferm că nu. Artistul a precizat că se simte bine în această perioadă singur și că îi place libertatea pe care o are.

„Inima mea îmi aparține mie deocamdată și sunt singur. Sunt singur de ceva vreme, cred că am intrat într-o zonă de confort și îmi place libertatea poate un pic prea mult”, a declarat Randi.

În ceea ce privește femeia ideală pentru el, Randi a subliniat că nu are pretenții mari și că nu are o imagine atât de concretă a acesteia: "Nu știu, că dacă aveam o imagine atât de concretă, o aveam deja pe fata aia sau eram la spitalul de nebuni. Nu pot să fiu atât de inflexibil. Trebuie să fie plină de viață, mi-ar plăcea să aibă minte, în primul rând, și cu restul ne descurcăm", a precizat artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest