Război total între Bianca Iordache și Alex Bodi. Ce reproșuri i-a adus fosta iubită, afaceristului/ VIDEO

 

Se spune că între dragoste și ură este doar un pas! Se pare că așa este, iar războiul total care are loc între Alex Bodi și Bianca Iordache, femeia cu care se afișa extrem de fericit în urmă cu doar câteva săptămâni, stă drept dovadă. După ce afaceristul a desființat-o pe fosta iubită, dansatoarea i-a dat replica și a lansat și ea o serie de atacuri dure!

Dacă în urmă cu doar câteva săptămâni, Alex Bodi și Bianca Iordache se afișau împreună atât în public, dar și pe social media, acolo unde publicau poze specifice unui cuplu amorezat, iată că acum lucrurile s-au schimbat la 180 de grade între cei doi.

Invitată în platoul emisiunii “Xtra Night Show”, Bianca Iordache a mărturisit că Alex Bodi este genul de bărbat care își dorește atenție din partea tuturor, iar atunci când o primește, nu știe deloc să o gestioneze. Mai mult decât atât, șantena a ținut să precizeze că în ciuda aparențelor, afaceristul nu știe deloc ce își dorește de la viață.

”Cât a fost asumat, 3-4 zile? De ce, pentru că erau alte subiecte la televizor și el nu era în centrul atenției și a vrut să iasă cu ceva în centrul atenției. În momentul în care a văzut că bat toate apele spre el și-a văzut în continuare de alt obiectiv. (…) Asta e el și așa va fi întotdeauna un bărbat care spune că e asumat și nu e asumat absolut deloc și el spune că e om de afaceri, dar de ce îi place să apară în scandaluri la televizor, să fie subiect?”, a spus Bianca Iordache la XNS.

Iar pentru că declarațiile pe care le-a făcut nu erau suficiente, Bianca Iordache a dezvăluit și faptul că a mai fost contactată de Alex Bodi și în timp ce se afișa cu Justyna.

”Relația a durat mai mult, asumarea a durat 4 zile. El nu știe săracul încotro s-o ia, înainte înapoi, vine să-mi explicie mie lucrurile astea.. de ce mai vorbim, de ce mă mai cauți. Mă deranjează că nu e un bărbat asumat cum pretinde că este, știam că vorbește cu domnișoara Justyna, nu dorm pe mine”, a mai spus ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest