Răzvan Fodor, după 11 ani de căsnicie: „E tovarășa mea de viață, prietena mea de pahar!”

 

La Xtra Night Show, Răzvan Fodor a dat din casă: care e secretul unui mariaj de mai bine de un deceniu în care să te iubești ca-n prima zi.

 

Răzvan și Irina Fodor formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt împreună de 14 ani, căsătoriți de 11 și au împreună o fetiță. Invitat la emisiunea lui Dan Capatos, prezentatorul a dezvăluit care este secretul relației trainice cu Irina. Pentru Răzvan soția sa este cel mai bun prieten al său și chiar prieten de pahar, întrucât petrec multe ore împreună în care deapănă amintiri, ajungând să discute și după miezul nopții.

 

„Eu sunt mai fătălău așa. La început, când a plecat cu Asia, am niște derbedei de-ai mei de prin Berceni, care mi-au zis: ce-ți merge, doar tu cu fie-ta, ai băgat-o la culcare, dai drumul la șpriț, umpli curtea. Dar eu îi simt lipsa. E tovarășa mea de viață, e tovarășa mea de pahar, ne întindem cât poate să ducă și ea, până la 1 jumătate, 2”, a povestit Răzvan la Xtra Night Show.

   

Irina este și acum plecată, se află în Grecia, acolo unde filmează pentru un nou proiect alături de jurații de la Chefi la cuțite. Din acest motiv, Răzvan Fodor nu a putut să petreacă ziua de naștere a partenerei lui în compania ei. Dar și aceste momente, când cei doi sunt despărțiți, nu fac altceva decât să mențină unitatea cuplului, revederea cu prezentatoarea show-ului Asia Express fiind extraordinară, cu cât timpul în care stau separați este mai mare.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest