Răzvan Popescu a spus totul la Xtra Night Show despre debutul la TV: „Să lucrezi cu două personalități…”

 

Vedeta a rememorat începuturile sale în lumea televiziunii la Antena Stars. Cine i-a fost aproape și i-a ghidat primii pași.

 

În exclusivitate pentru Xtra Night Show, Răzvan Popescu a oferit detalii neștiute despre primul lui contact cu televiziunea. El a povestit când a apărut pentru prima oară într-o emisiune, dar și în ce rol. Vedeta a mărturisit că primul contact cu televiziunea l-a avut la vârsta de 21 de ani, când a apărut la televizor alături de Valeriu Lazarov și Dan Negru, iar de multe ori a fost pus în mijlocul lor. Acesta s-a prezentat în fața oamenilor drept un șoricel animat, Mousse.

 

Așadar, la vârsta de 21 de ani, acesta a participat la un show de divertisment cu câștiguri, unde s-a bucurat de prezența a doi mari prezentatori. Răzvan Popescu a lucrat o perioadă de timp alături de Valeriu Lazarov și Dan Negru în cadrul emisiunii unde a apărut pentru prima oară și unde s-a bucurat de contactul cu televiziunea

 

„A fost primul meu contact cu televiziunea. Aveam 21 de ani, a fost primul contact cu lumea asta a televiziunii. Să lucrezi cu două personalități, Valeriu Lazarov și Dan Negru. Am fost pus și la mijloc între ei doi, unul îmi zicea să fac ceva, celălalt altceva. Era un șoricel animat. Ideea e că era un show de divertisment cu câștiguri”, a mărturisit Răzvan Popescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest