Răzvan Popescu, totul despre începutul relației de la Radio Zu cu Cuza! Sunt o echipă de 4 luni!

 

Plecarea lui Flick de la Radio Zu a fost repede suplinită. Răzvan Popescu a povestit la Xtra Night Show ce l-a determinat să-l alegă pe Cuza.

 

În octombrie, Cuza îi lua locul lui Flick la Radio Zu și de atunci formează o echipă redutabilă cu cunoscutul Răzvan Popescu. Noul coleg a lui Răzvan Popescu a fost imediat îndrăgit de cei de acasă, mai ales că l-au putut vedea într-o altă ipostază și la Asia Express. Răzvan Popescu a vorbit la Xtra Night Show despre cum i-a propus lui Cuza să-i fie coleg. Bineînțeles, oferta a fost una de nerefuzat, astfel că membrul de la Noaptea Târziu nu a stat prea mult pe gânduri și a acceptat imediat.

 

”Știindu-l, ideea am avut-o eu, l-am sunat, l-am întrebat, el a fost foarte entuziasmat”, a spus Răzvan Popescu la Antena Stars.

 

Cuza a reușit rapid să învețe ce înseamnă lumea radioului, iar deși la început era sceptic în privința acestui domeniu, acum a aflat că sunt mulți ascultători care zilnic aleg frecvența Radio Zu pentru a-i asculta.

 

În cadrul primului interviu acordat împreună, din postura de colegi, Cuza a spus: „Când m-a sunat Răzvan și mi-a propus să fac emisiune cu el… mâncam (râde). M-a bucurat foarte tare propunerea. Niciodată nu m-am gândit la modul serios că aș putea să fiu în cărți pentru un proiect de radio, dar uite… Mă bucur foarte mult, pentru mine este o super provocare, nu știu dacă voi fi bun sau rău. Știu, însă, că vin cu entuziasm, cu toate resursele mele, pe care vreau să le investesc în aceste 2 ore de emisiune de luni până joi, și 3 ore vinerea. Sunt fericit, încrezător și entuziasmat”.

 

Răzvan Popescu glumea atunci, spunând că originile oltenești ale lui Cuza au cântărit decisiv în alegerea făcută: „Recunosc că mi l-am dorit foarte tare pe Cuza. Ce-l recomandă este faptul că este din Târgu Jiu. Am zis că dacă acasă fac casă bună cu o olteancă din Gorj, sigur o să fac o casă bună și cu un oltean din Tîrgu Jiu, la radio!”.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest