Reacția Anamariei Prodan după ce Bebeto nu l-a avut alături pe tatăl lui la absolvire: „Trecutul ne urmărește”

 

Laurențiu Reghecampf jr a absolvit studiile liceală, dar bucuria nu a putut fi împărtășită și cu tatăl lui.

Anamaria Prodan și-a lăudat copilul, spunând că a încheiat cu medii excelente unul dintre cele mai bune licee din Capitală. Vedeta a mărturisit la XNS că Bebeto nu l-a avut alături pe tatăl său. Cei doi foști soți discută doar prin email și numai despre fiul lor, iar totul este trimis către avocați. Cu toate că Anamaria Prodan ar fi încercat să-i ofere anumite sfaturi cu privire la cariera profesională, nu a fost luată în seamă.

„Nu a fost nici la asta, nici la cea de anul trecut sau de acum doi ani. A terminat. Este unul dintre cei mai deștepți copii de la școală, este bun și la arte, la fotbal, la sport, la absolut orice. Este un copil care îi seamănă perfect. Nu a avut niciodată nicio pornire, toate pornirile viețiii lui le-am făcut eu. Acum, în ultimii ani, vorbim prin avocați, hilar, după ce 17 ani am construit imperii. Fiecare mail pe care îl trimit îl trimit și avocatului. este doar despre copil sau despre ce s-a întâmplat. O perioadă foarte lungă, când am văzut cum se îndreaptă cu căderea asta, îi scriam că se poate ridica, să ia echipa lui, cea pe care eu i-am făcut-o. Îi spuneam că nu se va mai ridica și o știe foarte bine. Eu am fost busola vieții lui. Nu era niciun fel de ură sau dorință să se întoarcă, nu mai are unde să se întoarcă. Noi, în viață facem alegeri pe care să le asumăm. I-am zis să vină la copil și să-i spună tot ce s-a întâmplat în ultimii 5-6 ani. Ce știe acum copilul despre iubita ta, despre tot, asta este. Despre trecutul ei și al tău, asta nu mai ai cum să le schimbi. Trecutul ne urmărește”, a spus Anamaria Prodan la Xtra Night Show.

Impresara a vorbit și despre situația juridică în care se află cu tatăl băiatului ei: „Reghecampf are dreptul la jumătate din tot ce a construit alături de mine în toți acești ani. Jumătate din acest scaun aparține și lui. Din diferite motive (nr. nu s-a pronunțat divorțul), domnul Reghecampf a fost plecat mult din țară. Când venea el nu erau termene, când erau, plecam eu. Noi avem o viață pe mai multe continente. Nu este un caz de forță majoră. Este un divorț ca miile, sutele de mii din țara asta. Nu este obligat niciun judecător să ia divorțul doamnei Reghecampf doar pentru că suntem vedete. Ăsta (nr. partajul) poate ține și 10 ani, 20 de ani. Nimeni nu îl deschide, bunurile rămân la comun. Reghecampf trebuie să-și achite datoriile din fotbal, datoriile mari la anumiți fini, să-și crească copiii că are doi copii mici, iar la un moment dat va veni vorba de școală privată. Primul drept pentru casă îl voi avea eu (nr.în cazul în care se va vinde o parte) și îl voi cumpăra pentru copii. El a luat și mașină, containere și mobilă. Hai să ne oprim puțin cu luatul. El se folosește. Mă bucur că are pat și mobilă în care să stea cu iubita”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest