Reacția lui Adrian Oianu după ce Ruby s-a îmbrăcat în mireasă la un eveniment: „O ajută creierul”

 

La Xtra Night Show, cunoscutul designer a lăudat-o pe artistă pentru combinația pe care a ales-o: o rochie de mireasă cu mesajul ”Don't do it!”

 

La gala The Artist Awards, care s-a desfășurat duminică la Craiova, Ruby a ieșit din nou în evidență printr-o ținută de-a dreptul extravagantă. Cântăreața a ales să poarte o rochie de mireasă, cu mesajul ”Don't do it!” (nu o face!). Firesc, ținuta artistei a atras toate privirile, Ruby fiind din nou în centrul atenției.

 

Artista lansată de Alex Velea în showbiz-ul românesc a fost lăudată de Adrian Oianu în cadrul emisiunii Xtra Night Show. Celebrul designer apreciază că rochia de mireasă nonconformistă a fi o alegere inspirată în cazul ei, spre deosebire de alte cazuri în care ținutele nu transmit niciun mesaj și nici nu sunt purtate cu atitudinea potrivită. La Ruby, atitudinea și avantajul unui trup sculptat au adăugat un plus la întreaga ținută.

 

„Bravo ei! O chestie extraordinar de mișto. (...) Eu sunt de fiecare dată plăcut impresionat de atitudine și de faptul că de fiecare dată știe să-și folosească acest brand pe care și l-a construit, această imagine de pop artist, cu influențe afro-americane. O ajută creierul în primul rând, pentru că mai sunt o grămadă de fete cu trup extraordinar, dar creirul nu le ajută deloc. (...) Mereu are un mesaj.”, a spus Adrian Oianu, la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest