Reacția Oanei Roman, după ce a fost acuzată că își editează prea mult pozele de pe internet: “Le selectez destul de bine”/ VIDEO

 

Oana Roman este una dintre cele mai comentate persoane publice când vine vorba de aspectul său fizic. După ce a slăbit considerabil, vedeta a început să publice din ce în ce mai multe imagini în mediul online, însă mulți dintre cei care o urmăresc încă nu cred în schimbarea fizică pe care o etalează, acuzând-o că își editează pozele excesiv. Care este, de fapt, adevărul?

Oana Roman a fost invitată în platoul emisiunii “Xtra Night Show”, unde le-a dat răspuns tuturor celor care au pus-o la zid din cauza aspectului său fizic. Vedeta a mărturisit că mulți dintre cei care îi lasă comentarii negative nu înțeleg faptul că TV-ul îngrașă cu 5 kilograme, astfel că imaginea pe care ei o văd în fața micilor ecrane, nu reflectă realitatea.

Mai mult decât atât, Oana Roman a recunoscut că își editează pe alocuri imaginile pe care le publică pe contul de socializare, însă nu așa cum ar crede răutăcioșii, ci doar din punct de vedere al contrastului.

“Ei se iau cu mine. Ei nu se potolesc de niciun fel. TV nu înseamnă realitate. Eu nu trăiesc din instagram, din contracte în online. Eu am contracte dar le selectez destul de bine. Vreau să îmi fac site, blog și să ies în afară, că e mult mai bine acolo.

Sunt mulți care îmi spun că arăt bine, că arăt cu 20 de ani mai tânără. Alții o dau pe invers, că sunt urâtă, proastă. Este o chestie care vine și dintr-o frustrare. Oamenii fericiți nu au puterea să vorbească rău despre alții. Ei scot în afară ceva rău din ei. Nu îmi modific pozele, doar așa, cât să pară mai mate, dar nu mi le modific excesiv”, a spus Oana Roman la XNS.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest