Reacția uluitoare a lui Florin Salam, după ce a fost întrebat dacă își va face vaccinul anti-COVID: „Suntem căliți!”/ VIDEO

 

Pandemia de coronavirus a pus pe pauză întreaga planetă, din cauza restricțiilor și măsurilor de siguranță care au fost luată de autoritățile de pretutindeni pentru a împiedica răspândirea virusului. Astfel că toate evenimentele și concertele au fost anulate la scară mondială, artiștii fiind extrem de afectați de acest aspect. Printre ei se numără și Florin Salam, dar chiar și așa, tot nu este convins de existența coronavirusului.

În cadrul unui interviu oferit în exclusivitate pentru Antena Stars, Florin Salam a avut o reacție uluitoare după ce a fost întrebat dacă își va face vaccinul anti-COVID. Manelistul a declarat că nu îi este frică nici de virus, nici de efectele acestuia, motivând că il va proteja Dumnezeu de infectare.

Iar dacă se va întâmpla să intre în contact cu vreo persoană infectată, Florin Salam este sigur că simptomele vor fi tipice unei răceli.

„În orice țară te duci sunt aceleași probleme. De ce să plec de aici dacă oricum nu ai unde să cânți? Nu dau voie la petreceri. Așteptăm să rezolve. Nu trebuie să crezi cu tărie în acest virus sau cum îi spuneți voi. Dumnezeu te apără și noi suntem căliți. Am mai răcit și acum 10 ani, o să răcesc și mâine numai că acum au dat denumirea asta de coronavirus.”, a spus Florin Salam.

Cât despre dacă se va vaccina, artistul a mărturisit că nu exclude complet varianta vaccinului anti-COVID 19, însă nici nu o ia în considerare în acest moment. Florin Salam a spus că dacă va fi nevoie se va consulta cu familia sa și vor lua o decizie împreună.

„Poate autoritățile vor spune cândva să nu mai facem. Așteptăm, vedem încă nu ne-am gândit la asta. N-am vrea să-l facem, dar dacă va trebui o să-l facem.”, a mai spus artistul, în cadrul interviului exclusiv pentru "Xtra Night Show"


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest