Revenirea memorabilă a trupei A.S.I.A pe scenă: emoții și amintiri

 

Sorana Darclee a dezvăluit că a încercat să refacă trupa A.S.I.A acum 10 ani. Anca Neacșu a mărturisit: repetițiile cu fetele au fost o combinație de muncă și distracție.

 

Trupa A.S.I.A au revenit pe scenă să își încânte din nou fanii. Membrii fondatori ai trupei, Anca Neacșu, Sorana Darclee, Ianna Novac și Anemona Niculescu s-au reunit după mulți ani și au vorbit în exclusivitate pentru Xtra Night Show despre revenirea lor pe scenă și cum se simt de când s-au reîntâlnit.

Anca Neacșu a mărturisit că a avut emoții atunci când s-au revăzut și că trupa A.S.I.A a avut repetiții timp de câteva săptămâni, însă fetele au petrecut mult timp împreună, mai ales pentru că nu s-au mai întâlnit de mult. Artista a subliniat că, deși au ținut legătura de-a lungul timpului, mai mult pe internet, se vedeau foarte rar.

„Extraordinar a fost. Emoții, nu ne-am mai vorbit de mult timp, mai mult stăm la glume. Am avut, desigur, repetiții câteva săptămâni, însă de cele mai multe ori, noi ne așezam vreo oră și jumătate la cafeluțe și la râsete, pentru că am ținut legătura între noi, însă mai mult pe internet. Așa, ne vedeam foarte rar”, a mărturisit Anca Neacșu.

Sorana Darclee a dezvăluit în cadrul emisiunii că ea a încercat să refacă trupa A.S.I.A în urmă cu aproximativ 10 ani. Artista susține că ea și colegele ei nu și-au luat rămas bun de la fani pentru că doar au luat o pauză.

„Acum foarte mulți ani, vreo 10, eu am fost cea care a încercat să refacă acestă trupă, dar la vremea respectivă nu m-am gândit să și continuăm. M-am gândit că noi, A.S.I.A, nu ne-am luat, practic, niciodată la revedere de la public pentru că noi am făcut o pauză”, a spus Sorana Darclee.

Artistele se bucură din plin de toate momentele petrecute împreună și radiază de fericire că au revenit din nou în fața fanilor. Revitalizarea trupei A.S.I.A era așteptată cu mult interes de către fanii muzicii pop românești, iar concertele lor sunt așteptate cu nerăbdare


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest